Inicio arrow Noticias
Noticias
AETSAS Cataluña PDF Imprimir E-Mail

La delegació de Catalunya, es crea sota l'empara d'AETSAS i amb els mateixos objectius i una finalitat comú: “Dignificar la professió del tècnic en salvament aquàtic, vetllar pels interessos dels socorristes i conseqüentment per la seguretat dels banyistes en el medi aquàtic”.

 

La delegació Catalana està composta per tècnics en salvament de l'empresa privada i també d'organitzacions no governamentals, tots ells socorristes de cossos professionals. En l’Associació, tots deixem de costat el nostre origen o a quina entitat treballem unint esforços per aconseguir que la nostra formació i les nostres condicions de treball siguin adequades.

 

Com a delegació en la que la majoria dels nostres socorristes treballen en espais naturals, com a tècnics en salvament en aigües obertes, un dels nostres principals objectius és la formació adequada  d’aquests professionals, a diferència de les d'instal·lacions aquàtiques, així com lluitar per un marc regulador que legisli aquest àmbit.

 

Si et preocupa la nostra professió, la nostra formació, les nostres competències i que el nostre lloc de treball sigui adequat: a Catalunya-AETSAS comptem amb tu.

 

Proposem una formació integral i de qualitat per als professionals del Salvament Aquàtic.

En aquesta, la teva Associació, et formem, informem i assessorem.

Leer más...
 
© 2008 - AETSAS - c/ Zarza, 1 - Portal 2 - 1º A - 28690 - BRUNETE - Madrid LEY DE PROTECCION DE DATOS